Verbondenheid en Innerlijke Focus: Yoga met Heinz op 02/11/2024 om 14.00 uur in De Wattenfabriek te Herzele

Zaterdag 2 november 2024 - De Wattenfabriek - van 14u tot 17u

Tijdens deze inspirerende yogatraining leer je de essentie van verbinding kennen en in de yogapraktijk omzetten.

Vanuit concrete gedachten en methoden verken je de mogelijkheden om een constructieve en opbouwende verbinding te ontwikkelen – niet alleen op de yogamat, maar ook in het dagelijkse leven.

Yoga is de kunst van verbinding – een verlangen dat diep in ons allemaal leeft. Als mens zoeken we naar verbinding met onszelf, de andere, de materie, de omgeving en een groter geheel. Maar hoe ontwikkelen we die verbinding? Ontdek de antwoorden tijdens deze inspirerende yogatraining met Heinz Grill.

In onze hedendaagse maatschappij is het belangrijk dat we ons terug leren verbinden. Goede inhoudelijke verbindingen werken bevrijdend en opbouwend. Ze verrijken de ziel en brengen rust en vrede in ons leven. Tijdens deze training leer je de universele wetmatigheden van verbinding kennen en hoe je ze concreet kunt toepassen in je yogapraktijk en daarbuiten.

Heinz Grill zal je tijdens deze yogatraining vakkundig begeleiden. Leer hoe je in jezelf gecenentreerd kan blijven en tegelijkertijd openheid en verbinding naar buiten kan ontwikkelen.

Laat je inspireren tijdens deze yogatraining en ontdek de kracht van verbinding.

De training is vooral geschikt voor mensen die al yoga beoefenen en naar verdieping zoeken. Ook geschikt voor teachers die zoeken naar verruiming en nieuwe inspiratie.

Ontdek jouw perfecte ticket voor deze ervaring:

Yoga Verdieping:
Verken de diepten van yoga met ons Standaard Ticket voor slechts €45. Laat je leiden door de wijsheid van Heinz Grill en verrijk je yogapraktijk en leven met nieuwe inzichten.

Samen Sterk Tarief:
Voor €25,50 (met geldig klevertje van je ziekenfonds) kun je deelnemen aan ons Sociaal Tarief en samen met gelijkgestemden de kracht van yoga ervaren.

Liefdevolle Bijdrage:
Kies voor ons Steun Ticket van €55,00 en draag bij aan de yoga-community. Jouw genereuze steun maakt het mogelijk voor anderen om deel te nemen aan het sociaal tarief, waardoor yoga voor iedereen toegankelijk wordt.

En wist je dat je ook kunt deelnemen aan onze inspirerende voordracht om meer te leren over verbindend samenwerken? Ontdek de volledige ervaring van innerlijke groei en concrete bewustzijnsontwikkeling door beide events bij te wonen. Je dient voor elk event apart in te schrijven.

Tickets zijn niet-terugbetaalbaar.

Tickets

Yoga Verdieping   (Resterend : 38)
45,00 EUR
Samen Sterk Tarief   (Resterend : 9)
25,50 EUR
Liefdevolle Bijdrage:   (Resterend : 9)
55,00 EUR