Samenwerken vanuit verbinding en liefde op 02/11/2024 om 10.00 uur in De Wattenfabriek te Herzele


Zaterdag 2 november 2024 - De Wattenfabriek - van 10u tot 13u

Ontdek een diepere betekenis van samenwerking en verbinding tijdens onze exclusieve voordracht met geestelijk leraar Heinz Grill. Vergeet hiërarchie en ego - hier draait het om verbinding, harmonie en zelfs liefde.

Stap binnen in een wereld waarin samenwerken synoniem staat voor groei, waar universele waarden de leidraad vormen. Leer hoe het mogelijk is om vanuit deze diepe verbindingen een nieuwe vorm van samenwerken te creëren, een die vrede en levenskracht voedt.

Maak je klaar voor een inspirerende voordracht, waarin je nieuwe perspectieven ontdekt en concrete mogelijkheden verkent om een nieuwe economie te bouwen - een economie gebaseerd op spirituele kernwaarden. Samen kunnen we de weg banen naar een toekomst met harmonie en liefde. Reserveer nu je plek voor deze leerrijke ervaring.

Ontdek jouw perfecte ticket voor deze inspirerende voordracht:

De Ontdekkerspas:
Verken met ons Standaard Ticket voor slechts €31,00 nieuwe wegen naar verbinding en harmonie.

Samensterk Korting:
Dankzij ons Sociaal Tarief kan je voor slechts €15,50 (met geldig klevertje van je ziekenfonds) deelnemen aan deze bijzondere ervaring. Omdat wij jou er ook graag bij hebben.

Inspiratieplus Ticket:
Jij kan kennis toegankelijk maken voor iedereen met dit Inspiratieplus Ticket van €45,50. Jouw steun zorgt er immers voor dat anderen kunnen deelnemen aan het sociaal tarief.

Reserveer nu jouw ticket en maak deel uit van deze betekenisvolle bijeenkomst.

En vergeet niet, na deze verrijkende ervaring, kun je ook deelnemen aan onze rustgevende yogatraining met Heinz Grill waar je door middel van verbinding leert een dieper contact te ontwikkelen met je innerlijke zelf. Je dient per event afzonderlijk in te schrijven.

Tickets zijn niet-terugbetaalbaar.

Tickets

Ontdekkerspas   (Resterend : 62)
31,00 EUR
Inspiratieplus Ticket   (Resterend : 19)
45,50 EUR
Samensterk Korting   (Resterend : 15)
15,50 EUR